Mrežne tehnologije VERSO d.o.o. | Mrežne tehnologije VERSO d.o.o.
full
#666666
http://www.verso.hr/ba/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.verso.hr/ba/
#00A699

Telekomunikacije

Financijski sektor

Energetika, nafta i plin

Transport

Vlada

Ugostiteljstvo

Poduzetništvo

Sistem integrator

Mediji

Trgovina

IT

Proizvodnja

Nekretnine

Zadnje novosti
19
Sij
Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak.

Postavši «VMware Enterprise Partner» unutar Solution Provider Programa tvrtka Verso BIH započela je godinu s novim poslovnim uspjehom te ponovno postigla pr... Pročitaj više ⇒

28
Sij
Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak.

Kompanija BH Telecom organizirala je svečanost pod nazivom "Ponosni na partnere" kojom je obilježena uspješna poslovna 2012. godina. Svečanosti su prisustvo... Pročitaj više ⇒

28
Sij
Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak.

PMI Udruga za upravljanje projektima Hrvatska održala je, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, svoju sedmu godišnju dvodnevnu konferenciju PMI forum 2013, ove ... Pročitaj više ⇒

Naša tvrtka

O nama

Verso nudi cjelovitu grupu usluga za čitav životni vijek rješenja, od savjetodavnih i implementacijskih servisa, održavanja i proaktivnih eksploatacijskih servisa, do edukacije i treninga. Verso je uistinu “Networking Powerhouse”, obuhvaćajući tehnološka, organizacijska, poslovna i tržišna znanja i pružajući usluge potrebne svim tvrtkama za prelazak na mrežnu ekonomiju. Verso je snažno usredotočen na pružatelje usluga i poslovne korisnike i ima višegodišnje iskustvo u međunarodnim projektima primjenjujući rješenja IP telefonije za pružatelje usluga širom EMEA regije.

Tim

Verso tim čine profesionalci etablirani na regionalnom tržištu koji donose iskustva iz globalnih vendora, lokalnih partnera, korisnika i lokalnih telekomunikacijskih kuća, kombinirajući upravljačka, prodajna, marketinška i tehnološka znanja i značajnu tržišnu reputaciju s međunarodno priznatim certifikatima. Stavljanje korisničkog uspjeha na prvo mjesto, otvorena komunikacija, timski rad i posvećenost kvaliteti temeljne su vrijednosti Verso kulture.

Ciljevi

Verso ima za cilj biti dugoročno profitabilno poduzeće univerzalno prepoznato kao vodeće poduzeće u regiji u primjeni rješenja i tehnologija koje su temelj za primjenu koncepata mrežnog (Internet) poslovnog modela.
Glavni elementi takvog općeg prepoznavanja su:

  • Korisnici prepoznaju Verso kao poduzeće koje im pruža najveću vrijednost za uloženi novac, mjereno kriterijima korisnikove uspješnosti.
  • Cisco, Microsoft, HP, SAP i drugi vendori prepoznaju Verso kao poduzeće koje najviše pridonosi njihovoj uspješnosti i ostvarenju njihovih ciljeva na tržištu.
  • Pružatelj usluga prepoznaj Verso kao poduzeće s kojim zajednički strateški planira i ostvaruje svoje ciljeve na regionalnom tržištu.
  • Eko-sustav partneri koji operiraju u slojevima ispod ili iznad Verso područja djelovanja prepoznaju Verso kao poduzeće koje im stabilnim i kvalitetnim djelovanjem omogućuje da uspješno zadovoljavaju potrebe zajedničkih korisnika u svojem sloju.

paged
Učitavam...
magnifier
#5c5c5c
on
loading
off