19
Jan

VMW_09Q4_LGO_PARTNER_SOLUTION_PROVIDER_ENTPostavši «VMware Enterprise Partner» unutar Solution Provider Programa tvrtka Verso BIH započela je godinu s novim poslovnim uspjehom te ponovno postigla prestižan partnerski status u prodaji, implementaciji i podršci proizvoda za virtualizaciju.

Stjecanjem ovoga statusa Verso BIH proširio je svoju postojeću ponudu te će korisnicima pružiti vrhunske proizvode i poslovna rješenja VMwarea. Kroz partnerstvo s VMware-om, Verso je zadovoljio sve postavljene kriterije te ispunio i «Business Continuity Competency» kompetenciju zbog kojeg tvrtka jamči kako može osigurati kontinuitet poslovanja sprečavajući financijske gubitke za klijente te koristiti partnerske pogodnosti pohađanja stručnih treninga, certifikacije zaposlenika i alate za kreiranje personaliziranih rješenja. Verso se ovim putem dokazao kao ozbiljan partner koji može oplemeniti tehnološka rješenja dodanom vrijednošću i izgradnjom vlastitog ekosistema poslovanja s najvećim svjetskim ponuđačima rješenja kao što su VMware, Cisco, EMC i ostali.
VMware je vodeća svjetska tvrtka koja se bavi softverom za virtualizaciju. Kroz uvođenje inovativnih IT rješenja i pojednostavljenje IT operacija VMware omogućava brži razvoj tvrtkama. Puna mobilnost glavna je značajka koja vodi tvrtku VMware u kreiranju svog softvera za obradu podataka u oblaku i njihove dostupnosti s prijenosnih uređaja. VMware virtualizacijski softver, osim konsolidacije i reduciranja broja fizičkih poslužitelja te cjelokupnog nadziranja takve mrežne okoline, omogućava brzo udaljeno instaliranje, podešavanje i administraciju novih poslužitelja i implementiranje novih aplikacija. Finanacijski pokazatelji govore kako su u 2013. godini ostvarili prihod od 5,21 milijardu dolara, a trenutno imaju više od 500.000 klijenata i 75.000 partnera.
VMware je pionir u području automatizacije i virtualizacije. Učinkovitost softvera za virtualizaciju, pouzdanost ekosustava i profesionalna usluga znatno pojednostavljuju složenost IT infrastrukture kako bi tvrtke, koje koriste VMware tehnologije, postale profitabilnije, učinkovitije i dinamičnije u radu uz smanjenje operativnih troškova, osiguranje kontinuiteta poslovanja i povećanje sigurnosti.