Altima&Verso Global Support Portal | Mrežne tehnologije VERSO d.o.o.
full
#666666
http://www.verso.hr/wp-content/themes/zap-installable/
http://www.verso.hr/
#00A699

Altima&Verso Global Support Portal

CENTAR ZA PODRŠKU (SERVICE DESK)

Centar za podršku je središte IT podrške. Ima ključnu ulogu u poslovanju jer osigurava produktivnost osoblja diljem organizacije i komunikaciju između IT-ja i poslovanja. Da bi to omogućile, IT organizacije trebaju rješenje uslužnog centra koje podržava najbolje prakse ITIL-a za upravljanje IT uslugama (ITSM), konsolidirajući funkciju uslužnog centra s procesima koji čine okosnicu učinkovitog pružanja i podrške usluga.
Pristup Altima/Verso Global Support Portalu je link na web adrese:
https://service.altima.hr ili https://service.verso.hr

ALTIMA/VERSO centri za podršku uspostavljeni su kako bi korisnicima osigurali komunikacijski kanal za podršku u vezi sa zahtjevima za uslugu, 24 sati na dan, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini.

ALTIMA/VERSO GLOBALNI CENTAR ZA PODRŠKU (GSC)

gsc


ALTIMA/VERSO REGIONALNI CENTRI ZA PODRŠKU (RSC)

Osim ALTIMA/VERSO globalnog centra za podršku, podršku za sve zahtjeve za uslugu u vezi s ALTIMA/VERSO proizvodima za korisnike prethodno definiranih paketa podrške pruža i kombinacija regionalnih centara za podršku (RSC).
Društva ALTIMA/VERSO mogu osigurati ili regionalne ili dodijeljene L2 timove podrške kako bi se ostvarili ciljevi razine usluga prethodno definiranih paketa podrške.

rsc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niže je dostupan vodič Altima/Verso sustav za podršku i održavanje.

Drugi o nama

  • Izuzetno sam zadovoljan i kvalitetom i načinom i brzinom reakcije. Načinom rada odskačete od svih ostalih poslovnih partnera s kojima sam imao priliku raditi. Vlastimir Ivančić
    Valmar
paged
Učitavam...
magnifier
#5c5c5c
on
loading
on